Thursday , February 9 2023

Becali: A început sa-mi slabeasca încrederea în Lacatus

Finan]atorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizat\, c\ a început s\-i sl\beasc\ încrederea în tehnicianul Marius L\c\tu[, dup\ ce echipa sa a fost învins\, duminic\, scor 0-1, pe teren propriu de Gaz Metan Media[, în etapa XV-a a Ligii I.

“Când am zis c\ trebuie s\ plece conducerea m\ refeream la antrenor, dar am zis la nervi. [i atunci am zis conduc\tori. Eram sup\rat. Nu are rost s\ discut\m acum de plecarea antrenorului. Am vorbit [i cu Marius: Dup\ tur o s\ st\m s\ discut\m. Încredere dac\ n-aveam nu-l luam (n.r. – pe Marius L\c\tu[), dar deja rezultatul de asear\ a început s\-mi sl\beasc\ încrederea. Cum s\ iei campionatul dac\ te bate acas\ Gaz Metan Media[? Tot am a[teptat pa[ii gre[i]i ai Gala]iului, dar Gala]iul face pa[i gre[i]i, dar tot ia un punct. Dar facem noi pa[i gre[i]i înainte. De antrenori str\ini m-a lecuit Bergodi. Dar dac\ e s\ iau vreodat\ un antrenor, iau unul care cunoa[te fotbalul românesc, care [tie române[te. Tot un Bergodi, un Zenga, un Napoli, tot un evreu de la Urziceni (n.r. – Roni Levi), \l\laltul de la Timi[oara, dar \la nu, pentru c\ am auzit alte lucruri despre el (n.r. – Dusan Uhrin jr.). La Steaua e obligatoriu s\ cuno[ti limba român\, eu a[a cred”, a declarat Becali la GspTV.

În final, patronul stelist a repetat faptul c\ în acest moment nu se pune problema ca L\c\tu[ s\ plece din func]ia sa de la Steaua.

Vezi si

Messi va dona 3,5 milioane de dolari familiilor afectate de cutremurul din Turcia și Siria

Seismele devastatare care au afectat Turcia și Siria, soldate cu un bilanț provizoriu de 11.400 …

One comment

  1. Este necesara o strategie la Steaua pentru a se cristaliza un colectiv de jucatori capabili de performanta.Consider ca acest lot, cu mai multa munca(si fara presiuni) este in masura sa castige campionatul