Friday , April 26 2024

Becali: A început sa-mi slabeasca încrederea în Lacatus

Finan]atorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizat\, c\ a început s\-i sl\beasc\ încrederea în tehnicianul Marius L\c\tu[, dup\ ce echipa sa a fost învins\, duminic\, scor 0-1, pe teren propriu de Gaz Metan Media[, în etapa XV-a a Ligii I.

“Când am zis c\ trebuie s\ plece conducerea m\ refeream la antrenor, dar am zis la nervi. [i atunci am zis conduc\tori. Eram sup\rat. Nu are rost s\ discut\m acum de plecarea antrenorului. Am vorbit [i cu Marius: Dup\ tur o s\ st\m s\ discut\m. Încredere dac\ n-aveam nu-l luam (n.r. – pe Marius L\c\tu[), dar deja rezultatul de asear\ a început s\-mi sl\beasc\ încrederea. Cum s\ iei campionatul dac\ te bate acas\ Gaz Metan Media[? Tot am a[teptat pa[ii gre[i]i ai Gala]iului, dar Gala]iul face pa[i gre[i]i, dar tot ia un punct. Dar facem noi pa[i gre[i]i înainte. De antrenori str\ini m-a lecuit Bergodi. Dar dac\ e s\ iau vreodat\ un antrenor, iau unul care cunoa[te fotbalul românesc, care [tie române[te. Tot un Bergodi, un Zenga, un Napoli, tot un evreu de la Urziceni (n.r. – Roni Levi), \l\laltul de la Timi[oara, dar \la nu, pentru c\ am auzit alte lucruri despre el (n.r. – Dusan Uhrin jr.). La Steaua e obligatoriu s\ cuno[ti limba român\, eu a[a cred”, a declarat Becali la GspTV.

În final, patronul stelist a repetat faptul c\ în acest moment nu se pune problema ca L\c\tu[ s\ plece din func]ia sa de la Steaua.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …

One comment

  1. Este necesara o strategie la Steaua pentru a se cristaliza un colectiv de jucatori capabili de performanta.Consider ca acest lot, cu mai multa munca(si fara presiuni) este in masura sa castige campionatul