Thursday , May 2 2024

Astra, invinsa de Austria Viena la primul meci din grupele Europa League

astra-austria viena

Astra Giurgiu a debutat cu o infrangere in editia 2016/2017 a grupelor Europa League.

Campioana Romaniei a fost invinsa “acasa”, pe National Arena, de Austria Viena, scor 3-2.

Intalnirea disputata pe un National Arena ca si gol, cu numai cateva mii de oameni in tribune, meciul dintre Astra si Austria Viena a inceput echilibrat, fara ocazii la cele doua porti.

Echilibrul s-a rupt dupa primul sfert de ora de joc, atunci cand Fabricio a gresit, iar Lung junior l-a agatat pe Friesenbichler in propriul careu. Holzhauser a executat lovitura de la 11 metri, Lung a ghicit coltul, insa nu a putut opri balonul sa intre in plasa.

Imediat, la numai trei minute dupa deschiderea scorului, Astra a egalat. Budescu a centrat foarte bine pentru Alibec, iar acesta a marcat cu un sut fara preluare.

Friesenbichler si-a adus din nou echipa in avantaj in minutul 33, atunci cand l-a depasit in viteza pe Geraldo si a sutat frumos peste un Lung iesit dintre buturi.

In partea secunda oaspetii au mai marcat o data, prin Grunwald, care a transformat impecabil o lovitura libera si se parea ca soarta meciului e transata.

A venit insa minutul 73, atunci cand Sapunaru a reusit sa reduca din diferenta cu o lovitura de cap, pentru ca cinci minute mai tarziu oaspetii sa ramana in inferioritate dupa eliminarea lui Rotpuller.

Chiar daca au avut avantaj numeric, astralii nu au reusit sa gaseasca drumul spre golul egalizator, astfel ca austriecii au plecat de la Bucuresti cu toate punctele.

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …