Saturday , April 27 2024

Andone: Dacă nu câştig titlul plec de la Dinamo. Sunt destui antrenori capabili să ducă la capăt acest proiect

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că la finalul campionatului va pleca de la Dinamo dacă nu câştigă titlul, precizând că există însă destui antrenori capabili care ar putea duce la capăt proiectul de formare a unei echipe competive pentru Liga Campionilor.

“Nu comentez ce se poate întâmpla din vară la Dinamo. Eu pot să spun de mine. Părerea mea despre Piţurcă e că este un antrenor foarte bun. O să văd ce voi face din vară, în ţări calde poate, mai vedem. Asta voi face eu, ce vor decide alţii e treaba lor. Să facă alegerea cea mai bună. Nu ştiu dacă sunt şanse să mă răzgândesc. Am început un proiect aici, dar nu depinde foarte mult de antrenor. Sunt mai mulţi factori. Sunt destui antrenori capabili şi foşti dinamovişti care pot duce acest proiect la capăt, nu numai Victor Piţurcă. Fiecare ştie ce are de făcut, nu trebuie să vii cu inovaţii. La Dinamo nu poţi sta numai pe locul şase. Ăsta este un proiect tare bun. Normal, în doi ani de zile trebuie să ai o echipă de grupele Ligii Campionilor, chair dacă joci tur preliminar. Se poate obţine asta”, a declarat Andone.

Tehnicianul consideră că acţionarii FC Dinamo vor avea răbdarea necesară pentru a duce proiectul la bun sfârşit, indiferent de numele antrenorului:

“Am mare încredere că acţionarii vor avea răbdare, indiferent cine va fi antrenor, dacă voi rămâne eu antrenor sau nu. Eu mi-am propus ceva, dar nu am obţinut, îmi pare rău, nu am avut puterea de a face acest proiect în vară, acum plătesc. Dacă nu iau titlul am plecat”.

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …