Saturday , May 11 2024

1.000.000 de euro pe an, oferta pentru Hagi să vină la “U” Cluj

Patronul “şepcilor roşii” nu a primit prea bine înfrângerea din derby-ul local cu CFR Cluj şi pregăteşte o mutare-şoc pentru sezonul viitor. Florian Walter i-a propus lui Gică Hagi un contract pe trei ani, începând din vara anului 2012, cu un salariu de 1.000.000 de euro pe sezon.

Conform Naţional, primul “asalt” al lui Walter a avut loc pe 11 octombrie, cu ocazia inaugurarii stadionului “Cluj Arena”. Patronul lui “U” a stat lângă Hagi pe toata durata meciului cu ruşii de la Kuban Krasnodar. Walter i-a cerut sfaturi “Regelui” şi, la final, i-a prezentat intenţia de a-l angaja în viitorul apropiat, într-un proiect pe termen lung şi cu un buget interesant pentru Liga I. Hagi n-a refuzat, dar a spus că nu preia o echipă din mers. Surse din anturajul “Regelui” susţin că acesta a fost extrem de încântat de stadion şi de contractul vehiculat de Walter.

După înfrângerea cu CFR, Walter şi-a pierdut încrederea în antrenorul Ionuţ Badea şi l-a sunat pe Hagi. I-ar fi propus din nou preluarea echipei, din vara anului 2012, cu un salariu de 1.000.000 de euro pe sezon. Înţelegerea ar urma să fie valabilă trei ani, iar bugetul lui “U” ar atinge nivelul campionatelor din Vest. Sursa citată menţionează că Hagi ar fi dispus la negocieri chiar din această iarnă!

Vezi si

Irina Begu, de două ori norocoasă, s-a calificat în turul 3 la Roma

Irina Begu a obținut o calificare facilă în turul 3 de la Roma. Inițial, ea …