Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Scandal in lumea stiintei: Copiii-animal, creati in laboratoarele britanice

Filmul "Splice", despre o femeie-soarece, trateaza tema hibrizilor umani de laborator

Trei laboratoare din Marea Britanie au fost acuzate de oamenii de ştiinţă din China că efectuează experimente interzise, în urma cărora ar fi creat 155 de hibrizi om-animal. În replică, britanicii ar fi răspuns, conform chinezilor, că astfel de experimente nu sunt ilegale în Anglia.

Medicii de la cele trei laboratoare implicate în aceste experimente au promis, în 2008, că vor efectua teste pe embrioni de hibrizi omanimal numai cu scopul de a obţine celule stem cu care, spuneau ei, să vindece orice boală incurabilă.

De atunci au trecut trei ani. Conform presei din China, experimentele au luat o turnură… monstruoasă. Jurnaliştii chinezi susţin că britanicii au încrucişat material genetic uman cu cel animal, obţinând 155 de embrioni, însă “au uitat” de ceea ce au promis, şi anume leacuri pentru toate bolile omenirii, concentrându- se pe studierea hibrizilor, în secret.

Deşi li s-au cerut lămuriri la nivel oficial, savanţii din Regat nu au oferit nici un răspuns, limitându-se la a declara că legea din Anglia permite astfel de experimente.

Nimeni nu ştie în ce stadiu sunt hibrizii, care, dacă s-ar fi dezvoltat, ar fi acum “copii” de aproape 3 ani.

Vezi si

cercetatori, Obiectiv, virus, nou, China, transmis, porc

O genă care reduce cu 20% severitatea infecției cu coronavirus, descoperită de cercetători

Cercetătorii au descoperit o genă care reduce severitatea infecțiilor cu SARS-CoV-2 cu 20%. Aceasta spune …