Wednesday , April 17 2024

Metode eficiente prin care fumatorii isi pot curata plamanii

fumat

Unul din doi fumatori moare din cauza tabagismului. In ciuda acestei cifre alarmante, nu este usor sa renunti la tigara. Ce faci daca nu poti sa renunti la fumat, pentru a limita efectele devastatoare ale fumatului asupra organismului? Cum iti cureti plamanii de tutun?

Potrivit unor statistici ale OMS (Organizația Mondială de Sănătate) unul din doi fumatori moare din cauza tabagismului. Iată care sunt metodele prin care îți poți curăța plămânii de tutun, potrivit curademiere.ro?

1. Fă bai detoxifiante

Fumul de țigara contine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca sa ajuti corpul sa elimine o parte din ele, fa o baie detoxifianta cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizand porii pielii, aceasta baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizand schimburile dintre interior si exterior.

Infuzeaza o mana buna de rozmarin in 3-4 litri de apa fierbinte timp de 10 minute. Varsa apoi infuzia cu rozmarin in cada si stai in apa minimum 15 minute.

2. Bea ceaiuri depurative

In fiecare zi, bea 2 cani dintr-un ceai depurativ, preparat de catre un farmacist. Amestecul care iti protejeaza plamanii este compus din: rozmarin detoxifiant, nalba de padure (planta bogata in mucilagii, care ajuta organismul sa produca mucusul protector al nasului si bronhiilor), sparanghel (dreneaza toxinele prin bila si ficat) si păpădie (dreneaza substantele poluante si favorizeaza diureza).

Mai mult pe curademiere.ro

 

 

Vezi si

NASA are ambiții mari pentru Marte, dar se confruntă cu probleme bugetare pe Pământ

Chiar și în spațiu trebuie să se facă economie: NASA caută modalități pentru a aduce …