Friday , December 8 2023

Gică Popescu are complicaţii la plamani din cauza COVID-19. “CT-ul la plămâni n-arată bine!”

Gică Popescu (53 de ani), diagnosticat cu COVID acum o săptămână, a făcut o formă serioasă de pneumonie, iar CT-ul realizat duminică a arătat că plămânii îi sunt încă afectaţi.

Gică Popescu a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar starea lui de sănătate era bună. Între timp, situaţia medicală fostului căpitan al echipei naţionale s-a complicat.

“Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Şi am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la “Matei Balș” pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, și acum tușesc”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.

Gică Popescu spune că a sperat ca după primele 5-6 zile de spitalizare totul să fie în regulă. “Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în week-end nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”.

Gică Popescu a urmat tratament, însă susține că n-a avut nici un moment nevoie de terapie intensivă.

“Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a precizat Gică Popescu.

Vezi si

CSU Suceava încheie anul competițional 2023 cu o deplasare la Bacău

Handbaliștii suceveni vor înfrunta gazdele de la CSM, duminică, de la ora 18.00, într-un meci …