Thursday , July 7 2022

Gică Popescu are complicaţii la plamani din cauza COVID-19. “CT-ul la plămâni n-arată bine!”

Gică Popescu (53 de ani), diagnosticat cu COVID acum o săptămână, a făcut o formă serioasă de pneumonie, iar CT-ul realizat duminică a arătat că plămânii îi sunt încă afectaţi.

Gică Popescu a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar starea lui de sănătate era bună. Între timp, situaţia medicală fostului căpitan al echipei naţionale s-a complicat.

“Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Şi am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la “Matei Balș” pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, și acum tușesc”, a declarat Gică Popescu pentru GSP.

Gică Popescu spune că a sperat ca după primele 5-6 zile de spitalizare totul să fie în regulă. “Din păcate, Computerul Tomograf pe care l-am făcut în week-end nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”.

Gică Popescu a urmat tratament, însă susține că n-a avut nici un moment nevoie de terapie intensivă.

“Nu s-a pus problema să fiu ventilat mecanic fiindcă nici un moment n-am avut o saturație de oxigen mai mică de 97-98%, deci am fost OK din acest punct de vedere. În schimb, medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir”, a precizat Gică Popescu.

Vezi si

Primarul Lungu se declară partizanul fuziunii echipelor de fotbal Foresta și Juniorul

Primarul Sucevei consideră că valorificarea potențialului fotbalistic local nu trebuie să fie ratată. Ca atare, …