Wednesday , April 17 2024

Actrița Kathy Griffin are cancer la plămâni. Ea urmează să fie operată

La câțiva ani după ce și-a ras părul din cap în semn de solidaritate cu sora sa care făcea chimioterapie, actrița Kathy Griffin a anunțat că și ea are cancer la plămâni.

”Trebuie să vă spun ceva. Am cancer”, începe nota postată luni de actriță pe contul ei oficial de Instagram și citată de CNN.

”Urmează să fac o operație în care jumătate din plămân îmi va fi extirpat. Da, am cancer la plămâni deși nu am fumat niciodată”, scrie ea.

Potrivit actriței, doctorii sunt optimiști, întrucât boala se află în stadiul 1 și nu s-a extins încă la plămânul drept.

Actrița notează că este complet vaccinată împotriva Covid19. ”Dacă nu aș fi vaccinată, consecințele ar fi fost mult mai grave”, spune Kathy Griffin.

Mesajul se încheie cu un îndemn către oameni să-și facă la timp toate contralele medicale.

Actrița a câștigat de-a lungul timpului două trofee Emmy pentru show-ul ”My life on the D List”. În 2017 a stârnit controverse pe internet după ce a publicat pe rețelele de socializare o poză în care ținea în mână ceea ce părea a fi capul lui Donald Trump plin de sânge. În urma scandalului, CNN a reziliat contractul pe care îl avea cu actrița.

Vezi si

Surpriză: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la Pro TV, ca jurați la MasterChef

PRO TV anunță surpriza pe piața media: jurații sezonului 9 MasterChef România sunt Sorin Bontea, …