Saturday , May 18 2024

Toni Grecu, mărturisire despre experiența COVID: „O parte din plămâni a dispărut”

Toni Grecu a trecut prin momente dificile din cauza COVID-19. A fost dependent de oxigen, acum se reface, dar boala l-a lăsat cu sechele. După aproape o lună de când a ajuns de urgență la spital, acesta a vorbit despre starea lui actuală de sănătate.

Plămânii săi sunt serios afectați și are nevoie de o perioadă lungă de recuperare.

”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine. N-am fost intubat, n-am fost la terapie intensivă, am avut o formă gravă, dar nu chiar atât de gravă. La un moment dat, ca să pot să respir, am avut nevoie de 10 l de oxigen. Din fericire, am depășit repede momentul, apoi lucrurile au evoluat spre bine și am fost externat”, a povestit comediantul, într-o emisiune la Pro Tv.

Toni Grecu a recunoscut și care a fost marea sa greșeală: a mers târziu la spital.

„În primele 3 zile am avut frisoane, transpirații masive și temperatură. Am zis că așa e boala și că o tratez acasă. Am urmat indicațiile medicului, doar că în ziua 4 de boală am făcut temperatură 39 și am decis să merg de urgență la spital. În 3 zile, boala m-a destabilizat complet. Nu puteam să stau mai mult de 1 minut în picioare și nu puteam să merg la toaletă fără oxigen!”, a mai povestit Toni Grecu.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …

One comment

  1. Toni Grecu.Daca vrei sa te refaci la plamani,mergi urgent la Neoklinic Moneasa,Hotel Santana si faci min.10 sedinte de ozonificarea sangelui.Sanatate.