Saturday , July 20 2024

A apărut primul OU ARTIFICIAL făcut din plante

ou

Primul ou artificial făcut din plante, finanţat de miliardarii Peter Thiel şi Bill Gates, a fost comercializat în California.

Oul artificial, denumit “Beyond Eggs” (Dincolo de ouă), este disponibil în magazinele Whole Foods din California şi în curând va apărea în supermarket-urile din toată lumea, scrie Daily Mail.

“Beyond Eggs” este făcut din plante şi poate înlocui oul de găină în orice preparat, începând de la prăjituri şi până la maioneză.

“Noi am vrut să scoatem animalele din ecuaţie. Industria alimentară necesită inovaţie. Ouăle funcţionează incredibil, ele pot fi folosite la maioneză sau la prăjituri”, a declarat Josh Tetrick, fondatorul firmei de ouă.

Creatorul ouălor artificiale a găsit un mix de plante care amestecate pot reproduce gustul oului natural, valoarea nutriţională şi proprietăţile culinare ale acestui produs.

Tetrick îşi doreşte ca în viitor fiecare om să crească singur plantele care pot înlocui oul natural. Până atunci, el vrea să răspândească oul artificial în toată lumea.

Vezi si

Tinerii care consumă zilnic două pahare cu băuturi carbogazoase, de două ori mai expuși cancerului

Tinerii care consumă două pahare cu băuturi carbogazoase în fiecare zi ar putea fi de …