Friday , September 30 2022

VIDEO: Un sofer a distrus cu autotrenul semafoarele din centrul Sucevei

semafor

Incidentul a avut loc în centrul orasului, unde autotrenurile nu au voie să circule. Şoferul a oprit initial pentru a vedea ce s-a intamplat, apoi şi-a continuat drumul, iar când a fost oprit de poliţişti, le-a spus că nu a văzut ce a făcut.
Bărbatul conducea un tir care transporta alte vehicule. A intrat prin centrul oraşului Suceava, deşi în mod normal ar fi trebuit să meargă pe centura de ocolire. Cum încărcătura era înaltă de aproape 4 metri, tirul a rupt două semafoare suspendate, ambele din centrul oraşului, potrivit România TV.
Martorii spun că bărbatul a coborât din camion  şi a văzut ceea ce a făcut, dar şi-a continuat drumul, fără să-i pese de pagubele pe care le făcuse. Oamenii au sunat la poliţie şi au anunţat ce s-a întâmplat. Poliţiştii l-au găsit pe şofer la aproximativ 11 kilometri de oraş.
“În urma accidentelor semafoarele au căzut de pe stâlpii de susţiere, distrugându-se”, a declarat Alexandru Duţuc, Serviciul Poliţiei Rutiere Suceava. Conducătorul auto a fost depistat pe DN2, pe raza localităţii Cumparatura.
Şoferului i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi este cercetat pentru distrugere.

Vezi si

Mii de metri cubi de lemn de foc, la preț foarte mic, disponibil la ocoalele silvice din județul Suceava

Direcția Silvică Suceava a informat Prefectura Suceava că, în data de 30 septembrie 2022,  sunt …

One comment

  1. daca avea sub 4,5 metri inaltime (cat este permis pe drumurile publice) e totul ok. doardaca erau limitatoare de inaltime……