Sunday , May 16 2021

VIDEO: Un jandarm din Radauti face senzatie pe Internet cu vocea sa. A strans 32.000 de like-uri in cateva ore!

Un jandarm din Radauti, Suceava, face senzatie pe internet! Nicolae Lacatus a postat pe Facebook un clip in care interpreteaza o melodie, dar nu s-a gandit niciun minut ca va avea acest succes fabulos.
Lacatus Nicolae, un jandarm din Radauti, Suceava, a postat in urma cu doua zile pe pagina sa de Facebook un clip in care canta o melodie in fata unor colegi.
Tanarul s-a lasat filmat de camarazii sai si a postat clipul pe reteaua de socializare. In doar cateva ore, inregistrarea a strans peste 18.000 mii de SHARE-uri si 32.000 de LIKE-uri din partea utilizatorilor.
Jandarmul canta melodia “Eram tanar cu sperante” si toata lumea a ramas impresionata atunci cand a auzit ce voce are tanarul.
“Melodia a fost cantata de tatal meu prin casa, ulterior eu am invatat-o si am cantat-o la randul meu. Nu o veti gasi pe Google. Va multumesc din inima si sunt bucuros ca va place”, a scris Lacatus Nicolae pe Facebook.
cancan.ro

Vezi si

Absolvenții învățământului profesional și postliceal nu mai susțin probele practice și cele scrise. Candidații vor avea de elaborat doar un proiect

Ministerul Educației a decis anularea probelor practice și a celor scrise pentru certificarea calificării profesionale …

No comments

  1. felicitari…bisssss si eu sunt tot din zonaaaaaaaa……..

  2. super tare Foarte frumos
    bravo radautiu ca si eu sunt de prin zona