Sunday , February 5 2023

O profesoară de matematică s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc din Suceava. Duminică ea fusese externată după ce s-a vindecat de COVID 19

O femeie în vârstă de 42 de ani din municipiul Suceava a ajuns luni seara în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean după ce a încercat să-și ia zilele. Femeia suferă de o depresie severă și fusese externată cu o zi înainte din Spitalul Județean Suceava, unde a fost internată cu COVID.

Luni seara, la ora 18,50, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către C. M. I. cu privire la faptul că sora sa, A. A. E., de 42 ani, s-a aruncat de la balconul locuinței din municipiul Suceava, str. Mărășești.

Femeia care a recurs la acest gest este profesor de matematică în cadrul Şcolii Gimnaziale Prelipca, locuiește la adresa mai sus menționată, este căsătorită, însă soțul este plecat la muncă în străinătate, fiind angajat al unei firme de transport.

Luni, în jurul orelor 18,40, sora profesoarei s-a deplasat la domiciliul acesteia  pentru a o vizita, însă femeia nu a deschis ușa și nici nu a răspuns la telefon. în momentul în care a ieșit din scara blocului, sora acesteia a găsit-o căzută pe spațiul verde din dreptul balconului și a sunat imediat la 112 solicitând intervenția unui echipaj al ambulanței, care a transportat victima la spital, diagnosticul prezumtiv fiind îpolitraumatism grav prin cădere de la înălțime”. Sora femeii le-a spus polițiștilor că aceasta a urmat un tratament medical si suferea de depresie.

Din declarațiile cadrelor medicale care o îngrijesc, reiese că profesoara de matematică din municipiul Suceava care a încercat să-și ia zilele luni seara, este în stare foarte gravă, dar stabilă, fiind internată în secția de Terapie Intensivă. Pacienta are nevoie de o operație în cadrul secției de Neurochirurgie, dar pentru a fi supusă acestei intervenții chirurgicale, trebuie să fie stabilizată. ”Trebuie să o opereze Neurochirurgia întâi, apoi, în timpul doi, va intra ortopedul, pentru fracturile de femur și gambă”, a explicat doctorul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

Se pare că femeia a fost diagnosticată pozitiv cu Covid 19, în urmă cu aproximativ zece zile, iar în spital a fost internată patru zile, după care a decis să se externeze. Medicii sunt de părere că femeia a suferit o cădere psihică la aflarea veștii că este infectată cu temutul virus și nu a mai putut controla situația. ”A avut tratament la domiciliu câteva zile, apoi a revenit la spital pentru dureri abdominale și a fost internată în sectorul Covid. Acolo a stat trei zile, după care i s-a recolat test, care a ieșit negativ. A fost lăsată să aleagă dacă mai rămâne în spital până la dispariția simptomelor sau merge acasă și a ales să fie externată”, a completat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, medicul Dan Teodorovici. (Cristina RUŞTI)
secretarasite

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …

No comments

  1. Pacat! Poate se va face bine!