Saturday , June 22 2024

Simulare a examenului de admitere la Facultatea de Medicină și Ştiințe Biologice Suceava

Facultatea de Medicină și Ştiințe Biologice Suceava organizează o a doua simulare a examenului de admitere, pentru a le oferi absolvenților de liceu șansa de a se pregăti mai bine și a-și crește încrederea înainte de examen. Prima simulare din acest an a examenului de admitere la Facultatea de Medicină și Ştiințe Biologice Suceava a avut loc pe 27 aprilie.

Pe 25 mai a.c., Asociația Studenților Mediciniști și Biologi Suceava, împreună cu Facultatea de Medicină și Ştiințe Biologice, organizează simularea la Universitatea ”Ştefan cel Mare” din Suceava, care va începe la ora 10:00, în sala de curs PB202. Pentru o bună organizare, candidații sunt rugați să fie prezenți în sală la 9:30. Cei care nu știu unde se află sala, vor fi așteptați la ora 9:15 în fața corpului E al Universității. Organizatorii spun că este o oportunitate excelentă pentru absolvenți nu doar pentru a se testa, ci și pentru a-și îmbunătăți cunoștințele.
secretarasite

Înscrierea se face accesând linkul https://forms.gle/aMs91jQe8noxMrFy6, iar taxa de participare este de 10 lei. De asemenea, profesorii de la disciplina Anatomie din cadrul Departamentului de Ştiinte Biomedicale al Facultății de Medicină și Ştiințe Biologice din Suceava oferă, până pe 15 iunie a.c., celor interesați sesiuni gratuite de meditații la anatomie în vederea realizării unei pregătiri adecvate pentru a avea succes la examenul de admitere din acest an.

Noul program de studii de licență din cadrul USV – specializarea Medicină generală, învățământ cu frecvență, cu o durată a studiilor de 6 ani, care ar urma să se regăsească în oferta de studii de la Admiterea din acest an, va avea o taxă de 9.000 de lei/an. (O. N.)

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …