Monday , July 22 2024

 O femeie din Forăști implicată marți într-un accident în Anglia s-a prezentat vineri la Spitalul din Fălticeni

Vineri seara, la Serviciul de Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni, s-a prezentat N. Gianina care a solicitat îngrijiri medicale, declarând că a fost implicată într-un accident rutier în Anglia.

Polițiștii chemați la Spital au aflat că femeia locuiește efectiv pe teritoriul Marii Britanii, iar marți, 11  iunie,  în jurul orei 13.00, în timp ce conducea un autoturism marca ALFA ROMEO, în localitatea Rushden-Northamptonshire a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, ce a fost soluționat amiabil.

Ulterior, femeia a revenit la domiciliul său din satul Roșiori, comuna Forăști, iar vineri, în jurul orelor 18:30, s-a prezentat la Spitalul Municipal Fălticeni acuzând durerei în zona lombară.

Polițiștii au luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni și s-a decis deschiderea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Trei zile pline de dansuri și cântece bucovinene la Câmpulung Moldovenesc. Show total susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, urmat de un fabulos foc de artificii

În weekendul acesta, principalul eveniment din zona de munte a județului Suceava a fost Festivalul …