Wednesday , September 28 2022

Politist agresat si t=lharit la Mironu

Chemat degeaba de o mam\ nemul]umit\ c\ fiica sa st\ de bun\voie `n casa concubinului, un poli]ist s-a ales cu o chelf\neal\ din partea fiului reclamantei n p=n\ s\ se apere cu sprayul lacrimogen, poli]istul a r\mas f\r\ mobil, f\r\ acte [i f\r\ bani

Un agent de poli]ie din cadrul Sec]iei 10 Poli]ie Rural\ P\ltinoasa a fost agresat `n dup\-masa zilei de miercuri tocmai de fiul reclamantei la apelul c\reia r\spundea. Incidentul s-a petrecut `n satul Mironu, comuna Valea Moldovei, dup\ ce Artica T. a semnalat prin apelul de urgen]\ 112 c\ fiica sa, Elena T. ar fi sechestrat\ la locuin]a lui Vasile }.
Agentul de poli]ie s-a deplasat la locuin]a reclamatului [i a purtat o discu]ie cu p\r]ile implicate, `n urma c\reia a constatat faptul c\ Elena T. locuie[te de bun\voie cu cel incriminat de familia fetei, cei doi av=nd o rela]ie de concubinaj.
La un moment dat, `ns\, de poli]ist s-a apropiat Petric\ T., localnic de 26 de ani, cu antecedente penale, fiul reclamantei, care f\r\ niciun motiv [i f\r\ a da vreun semn c\ are inten]ii ostile, l-a prins cu o m=n\ de g=t pe agent [i l-a împins, încerc=nd s\-l loveasc\ cu pumnii. Poli]istul a parat loviturile [i a folosit sprayul iritant-lacrimogen pentru a îndep\rta agresorul.
În timpul alterca]iei, agentului de poli]ie i-au fost sustrase un telefon mobil, o map\ în care se afla h=rtie de scris, mai multe acte normative [i 50  de lei. Dup\ comiterea faptei, Petric\ T. a fugit în p\durea din apropierea satului.  Ulterior, el a fost re]inut, iar asear\, Judec\toria Gura Humorului a confirmat m\sura arest\rii preventive pentru 29 de zile a lui Petric\ T,  sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunii de ultraj.   (A.D.)

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …