Friday , September 30 2022

Parcul de role de lângă patinoar va fi dat în folosinţă de Ziua Copilului

skateboard


Proiectul „Nord Skatepark” Suceava, privitor la construirea unei piste pentru rolleri va fi finalizat până la jumătatea anului curent. Primarul Ion Lungu, vrea ca acest parc de role să fie dat în folosinţă de Ziua Copilului. „Dorim ca proiectul să fie finalizat cât mai repede, în aşa fel încât copiii şi tinerii să aibă unde merge cu rolele. Ideal ar fi ca să dăm în folosinţă acest parc de role pe data de 1 iunie”, a declarat Ion Lungu.
Reamintim că firma Civica Grup a fost cea cu care Primăria a semnat contractul de finanţare în valoare de 591.537 de lei. Viitorul skatepark va fi construit în preajma Patinoarului artificial de pe strada Universităţii. Reamintim că primarul a spus că ar dori ca acest parc să fie dat în folosinţă cât mai repede deoarece rollerii s-au obişnuit să se plimbe pe esplanada Casei Culturii, iar primarul este de părere că ar putea deteriora dalele montate deasupra parcărilor subterane.
Suprafaţa ocupată de viitoare amenajare a „Nord Skatepark” va fi de 2.426 de metri pătraţi, iar pista de rulare de beton armat va avea 1.156 de metri pătraţi, spaţiul verde 380 de metri pătraţi, iar suprafaţa ocupată de activităţi conexe va fi de 490 de metri pătraţi. (D.P.)

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …