Tuesday , April 23 2024

Modelul Renault Duster care se vinde în India, 0 (zero) stele la testele NCAP Global

Modelul Renault Duster care se vinde în India, cel de bază, fără nici măcar un airbag, a luat 0 stele la crash test-ul NCAP Global.

duster india

Cât de cât mai bine a scos la scaunul spate pe care stă copilul, segment de test la care Renault Duster a luat 2 stele. David Ward, directorul NCAP Global a spus că e trist că tocmai în săptămâna Siguranţei Rutiere a mai apărut un model de 0 stele, pe lângă multe altele (Renault Kwid, Suzuki Maruti Alto, Swift, Celerio, Eeco, Hyundai Eon, i10, Volkswagen Polo, Ford Figo, Datsun Go, Mahindra Scorpio, Chevrolet Enjoy, Tata Zest, şi Tata Nano) – conform Carscoops.

Imediat după rezultat, francezii au cerut o testare nouă, cu airbag pentru şofer. De data asta, Renault Duster a luat 3 stele.

Duster-ul Renault pentru piaţa din India are un airbag mai mic decât cel pentru America de Sud, motiv pentru care la creshtest-ul NCAP pentru piaţa sudamericană, Renault Duster a luat 4 stele, acum doi ani.

Dacia Duster a fost testată în 2011 la Euro NCAP şi a luat 3 stele (74% protecţie adulţi, 78% protecţie copii, 28% protecţie pietoni şi 29% eficienţă sisteme de siguranţă pasivă).

 

Vezi si

Angelica Fădor: ”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești – un eveniment de înaltă ținută”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a fost prezent, duminică, la Festivalul Național al Ouălor …