Tuesday , October 3 2023

Grav accident la Păltinoasa, cu 4 mașini implicate și două persoane rănite, produs de un tânăr de 17 ani, băut (FOTO, VIDEO)

Vineri seara, , în jurul orelor 1856,  M. Marian-Adrian, de 17 ani, din comuna Lunca, sat Zlătunoaia, jud. Botoșani, în timp ce conducea autoutilitara marca VW Transporter pe DN 17, pe str. Carierei din or. Gura Humorului, ajungând la intersecția cu D.N.17, nu a acordat prioritate de trecere ansamblului de vehicule format din autoutilitara marca MAN, condus de către numitul S. Grigore Daniel, care circula pe D.N.17, din direcția Suceava către Gura Humorului și a intrat în coliziune față-lateral, autoutilitara VW fiind proiectată în șanțul din partea dreaptă. În urma impactului, autoutilitara marca MAN a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Dokker care staționa pe banda de preselecție pentru efectuarea virajului la stânga, condus de numitul A. Constantin și care a fost proiectat în autoturismul marca Fiat condus de numitul C. Ștefan, pe D.N.17, din direcția Gura Humorului către Suceava.

După comiterea accidentului rutier, autorul a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior în curtea SC CONCRET SRL din Gura Humorului.

În urma comiterii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a numitului: A. Constantin, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism prin accident rutier, plagă occipitală, contuzie bazin și a numitului C. Alexandru-Ștefan, care a fost transportat la Spitalul   Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: TCC fără pierderea cunoștinței, contuzie pumn stâng.

 

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru S. Grigore Daniel, Ceornea Ștefan și Anchidin Ctin rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar pentru M. Marian-Adrian, rezultatul fiind 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul auto Moisuc Marian-Adrian, care din cauza faptului că nu posedă permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a acordat prioritate de trecere.

Foto, video: ISU Suceava

Vezi si

Au început probele de furnizare a căldurii în municipiul Suceava

Thermonet a anunțat că începe, ca urmare a scăderii accentuate a temperaturilor exterioare în timpul …

One comment

 1. Nu este de mirare. Soferii de autocamioane care duc gunoiul la groapa de gunoi de la Moara, circula cu viteza luminii zi de zi, peste tot. Asta nu se vede.
  Crapa containerele alea de la zdruncinaturile vitezei.
  Nu conteaza starea drumurilor, nu conteaza aglomeratia, nu conteaza nimic. Nebunia vitezei cu autocamioanele, unele din ele si cu remorca.
  Bine ca militia are masini noi in dotare, ca la alea vechi s-au uzat scaunele de la atata dormit in masini.
  Efectiv NIMIC nu fac. Pe DJ 209C din Sv spre Vorniceni, viteza luminii, iar MILITIA NU FACE ABSOLUT NIMIC.
  Soferii de pe aceste camioane circula zilnic cu viteze mai mari decat pot ingerii lor pazitori sa zboare.