Wednesday , October 5 2022

Gheorghe Flutur, reales în fruntea liberalilor din județul Suceava

Prim-vicepreședinți au fost aleși de cei aproximativ 1.000 de delegați liberali Ion Lungu și Ioan Bălan. La conferința județeană de alegeri a participat și vicepreședintele PNL central, Cătălin Predoiu

alegeri pnl 1

Conferința județeană de alegeri organizată de Consiliul Județean de Coordonare pentru conducerea organizației județene a Partidului Național Liberal Suceava s-a desfășurat sâmbătă, 22 aprilie. Circa 1.000 de ­de­legați liberali suceveni au fost prezenți la Casa de Cultură din Suceava. In urma voturilor exprimate, Gheorghe Flutur, președinte în funcție al Consi­liului Județean, a fost reales, pentru următorii patru ani, președinte al PNL Suceava. Primarul Sucevei, Ion Lungu, și deputatul Ioan Bălan au fost aleși în funcțiile de prim-vicepreședinți, iar alți opt liberali au fost aleși vicepreședinți, după cum urmează: Dumitru Pardău – strategii și relații politice; Mihăiță Negură – administrație publică, justiție, siguranță națională, siguranța cetățeanului și ordine publică; Adrian Popoiu – politici economice; Gheorghe Niță – agricultură, silvicultură, dezvoltare rurală; Vasile Tofan – politici în educație, cer­cetare, cultură, minorități și sport; ­Vasi­lica Miron – politici sociale, relații cu sindicatele, patronatele, ONG-urile și grupurile de cetățeni; Radu Surugiu – politici de sănătate; Ovidiu Doroftei – purtător de cuvânt, imagine, comunicare, relație cu mass-media.

Sorina Barbu va ocupa în continuare funcția de trezorier; Georgiana Tabarcea va fi președinte al comisiei de arbitraj, iar avocatul Corneliu Cezar Crăciunescu va fi președinte al Comisiei Județene de Revizie și Control.

In componența Biroului Permanent Județean au intrat și membrii Vasilică Băițan, Ilie Boncheș, Dan Chidoveț, Gheorghe Coroamă, Grațian Ghercel, Dorel Guliciuc, Cristian Irimie, Decebal Dumitru Isachi, Ioan Moraru, Tudor Plăcintă, Tiberiu Prodan, Gelu Puiu, Tudorel Titianu și Tudor Zdrob.

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, unul dintre candidații la funcția de președinte al PNL la nivel național, a fost prezent sâmbătă la Suceava și a declarat că pentru liberali ”PNL Suceava este un model în cadrul partidului pentru că este o echipă”.alegeri pnl 2

Președintele Organizației Municipale Suceava, Ion Lungu, a declarat că PNL ar trebui să fie vârf de lance al unei construcții de dreapta la Suceava. ”PNL Suceava are un bilanț pozitiv atât la județ, unde Flutur a câștigat cu 57 la sută, cât și la municipiu. Am câștigat de patru ori la rând Primăria. Fac politică de 20 de ani. Văd foarte mulți oameni pesimiști”, a spus Ion Lungu.

Prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a transmis că  ”e o onoare să vorbesc unei echipe de învingători. Noi am câștigat în alegeri, avem președinte de Consiliu Județean, am câștigat Primăria Suceava și încă 45 de primării din județ. Am fost cei mai buni la nivel național. Nu am lăsat Bucovina pe mâna PSD. Avem cea mai tare echipă de primari și consilieri locali, care sunt respectați și iubiți de cetățeni. E sarcina noastră să nu lăsăm PSD să revină la conducerea județului. PSD în Bucovina nu mai are ce căuta”, a spus Ioan Bălan.

Președintele organizației județene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost cel care a arătat că va face tot ceea ce îi stă în putere pentru a determina Guvernul să finanțeze investițiile importante din județul nostru, în principal în infrastructură. El a făcut o trecere în revistă a investițiilor demarate în timpul primului său mandat ca președinte al CJ Suceava, de la modernizarea Aeroportului, în condițiile în care acum se înre­gistrează un tranzit de 1.000 de pasageri pe zi, până la lucrări de aducțiune de apă și canalizare, construcție de școli, cămine culturale ori săli de sport. “La București este un guvern de altă culoare politică. Voi face uz de toată diplomația, insistența, demersurile necesare pentru a obține pentru județul Suceava ceea ce merită. Suntem 720.000 de locuitori, al cincilea județ din țară ca număr de ­po­pulație și al doilea ca suprafață. Trebuie să ne facem auzit glasul. Eu promit că voi reprezenta această voce pentru interesul tuturor locuitorilor județului nostru”, a declarat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, reales pentru un nou mandat în fruntea organizației județene a acestei formațiuni politice.

Vezi si

Caravana mobilă pentru testarea gratuită HPV a femeilor va fi luna aceasta în Stulpicani, Frătăuții Vechi și Noi, Broșteni și Straja

Femeile cu vârsta între 25 și 64 de ani se pot prezenta doar cu buletinul …

3 comments

  1. Flutur e bun la carat lumina , de zici ca suntem in bezna

  2. Mi-l amintesc pe Flutur cand a mers sa dea mana cu sucevenii ce se intorceau din Londra cu avionul la aeroportul Salcea ,a luat si baieti priceputi sa filmeze cu el si le-a facut semn :baieti acum ,mergand sa dea mana cu un tanar . Ce ai facut Flutur in afara de aviara si de sustinerea mafiotilor gen Andriciuc la Scheia? Toti tinerii au fugit de voi …ca si de ceilalti ,fratii vostri sau colaboratori in juleala ! Niste epigoni ce nu lasa prada din maini !

  3. Ati obtinut conducerea Consiliului Judetean si Primariei Suceava cu promisiuni desarte si “prafuri in ochii multimii ”
    si NU ATI FACUT NIMIC DOAR INTERESE PROPRII !!!!!!
    Astfel judetul Suceava este pe ultimile locuri in toate domeniile economico – sociale , ex. locuri de munca existente , nivelul salariilor , nivelul saraciei , sport, cultura s.a.