Monday , July 22 2024

Fostul subprefect Ionut Cretuleac va conduce Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava

Fostul subprefect Ionut Cretuleac

N demisiile lui Gabriel Harja din func]ia de [ef al ITM Suceava [i a lui C\t\lin Niga din func]ia de inspector [ef adjunct au fost aprobate de inspectorul general de stat Gabriela Radu n surse din mediul politic au acreditat `ns\ faptul c\ fostul subprefect Ionu] Cre]uleac este cel care va prelua func]ia de [ef al ITM Suceava, `ncep=nd cu data de ast\zi
Inspectoratul Teritorial de Munc\ (ITM) Suceava va avea un nou [ef, `n persoana lui Ionu] Cre]uleac (foto), conform mai multor surse din mediul politic. Gabriel Harja,  cel care a condus aceast\ institu]ie din octombrie 2009 [i-a dat demisia [i a  declarat, ieri, c\ solicitarea sa a fost aprobat\ de c\tre inspectorul general de stat al Inspec]iei Muncii, Gabriela Radu. De asemenea, Gabriel Harja a precizat c\ [i adjunctul s\u, C\t\lin Niga, [i-a dat demisia din func]ie. Singura deosebire este aceea c\ Gabriel Harja nu mai este la conducerea ITM `ncep=nd cu data de ast\zi, pe c=nd lui C\t\lin Niga i-a `ncetat raportul de conducere din data de 1 noiembrie. Gabriel Harja a evitat s\ spun\ cine `i va urma `n func]ie, preciz=nd c\ nu este vorba deloc de vreo intrig\ politic\, el anun]=nd conducerea partidului de guvern\m=nt – PDL, de inten]ia sa [i de faptul c\ prefer\ s\ opteze pentru o carier\ `n mediul privat, de unde de altfel a [i venit la conducerea ITM.
Surse din mediul politic au confirmat c\ la conducerea ITM va fi numit fostul subprefect Ionu] Cre]uleac. Acesta a confirmat c\ au fost f\cute demersuri `n acest sens, dar a preferat s\ nu fac\ multe comentarii cu privire la acest lucru, pe motiv c\ `nc\ nu i-ar fi sosit numirea oficial\ `n aceast\ func]ie [i a mai spus c\ preluarea [efiei ITM Suceava reprezint\ o provocare pentru el. (D.P.)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …