Wednesday , September 22 2021

Blue Air a decis să vină pe Aeroportul Sucevei mai repede decât anunțase inițial. Primele zboruri – luni, 10 august

„Este o bună apreciere la adresa Aeroportului și sunt indicii clare că județul Suceava este perceput ca un județ sigur, iar acest lucru se va vedea în dezvoltarea județului”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

Compania de smart-flying Blue Air a decis să vină pe Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” mai repede decât anunțase inițial. Anunțul a fost făcut în după amiaza zilei de vineri, 7 august, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Astfel, Blue Air va opera pe aeroportul sucevean începând de luni,  10 august. Primul avion al Companiei Blue Air care va ateriza la Suceava va fi cel care sosește de la Dublin, la ora 7:00. Pe parcursul zilei de luni vor fi operate zborurile spre Londra (Luton) cu plecare la ora 8:35 și revenire la 15:45 și Bruxelles, plecare la 16:35 și sosire la Suceava la ora 22:35.

Reamintim că Aeroportul ,,Ștefan cel Mare” Suceava va prelua zborurile companiei Blue Air de pe aeroportul din Bacău programate în perioada august-septembrie. Este vorba despre 6 curse spre 4 țări, astfel: Bruxelles (cu o frecvență de două zboruri pe săptămână – luni și miercuri), Dublin (4/săptămână – marți, joi, sâmbătă și Duminică), Torino (2/săptămână – marți și joi), Roma – Fiumicino (4/săptămână – marți, miercuri, vineri și sâmbătă), Milano – Bergamo (2/săptămână – miercuri și Duminică) și Londra – Luton (5/săptămână – luni, joi, vineri, sâmbătă și Duminică).

Șeful administrației județene sucevene a evidențiat faptul că după ce într-o lună de zile pe aeroportul sucevean au fost inaugurate trei curse internaționale la datele stabilite dinainte de pandemie, începând de luni, 10 august, o companie va opera mai devreme decât anunțase inițial. „Doar într-o lună pe aeroportul sucevean au fost inaugurate trei curse internaționale, Viena Larnaca și Dortmund, toate la datele programate dinainte de pandemie. Acum avem o companie care a decis să opereze pe aeroportul nostru chiar mai devreme decât anunțase inițial. Este o bună apreciere la adresa Aeroportului și sunt indicii clare că județul Suceava este perceput ca un județ sigur iar acest lucru se va vedea în dezvoltarea județului”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. (D.P.)

 

Vezi si

Orașul Siret și comunele Sucevița și Frătăuții Noi intră de joi în scenariul roșu. Ce restricții vor fi în vigoare

Comunele Sucevița și Frătăuții Noi vor intra în scenariul roșu începând de joi, 203 septembrie. …