Friday , December 1 2023

Flutur anunță inaugurarea Cazinoului din Vatra Dornei de Ziua Bucovinei. Ședință festivă și evenimente artistice pe 28 Noiembrie

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat joi, 21 septembrie, că va supune dezbaterii consilierilor județeni, în următoarea ședință, a unui Proiect de Hotărâre prin care propune organizarea unor evenimente dedicate Zilei Bucovinei, la 105 ani de la Unirea Bucovinei cu Țara.
În acest sens, pe 28 noiembrie, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, când va fi inaugurat Centrul Muzeal Cazinoul Băilor la Vatra Dornei, Flutur propune să organizeze acolo o ședință omagială a deliberativului județean, „ocazie cu care să evocăm unirea Bucovinei și să prezentăm ample programe cultural-artistice”, anunță președintele CJ Suceava.
De asemenea, în această perioadă va avea loc, în municipiul Vatra-Dornei, un important târg de promovare organizat de Organizația de Management al Destinației Bucovina (OMD Bucovina). (O.S.)

Vezi si

9.000 de persoane au participat la defilarea din centrul Sucevei. Polițiștii, prezenți la parada militară și în mijlocul sucevenilor de Ziua Națională

Peste 30 de polițiști suceveni au participat la măsurile de ordine și gestionarea traficului rutier …

3 comments

  1. De Bucovina de Nord a uitat toată lumea

  2. Mircea cel bătrân

    Toate păcănelele să vină la mine, suceveni au de toate cazinoul m-ai lipsea vai de mama noastră cine va lăsat de sămânță.

  3. trebuie recunoscut faptul ca fara permanentele suturi date de Flutur administratiei locale nu s-ar fi realizat mare lucru in Dorna!