Saturday , January 28 2023

Doi tineri morti si doi grav raniti, in urma accidentului de noapea trecuta de la Campulung. Soferul uneia dintre masini a disparut (FOTO)

Miercuri seara 13.11.2019, în jurul orei 23.10, un individ care conducea un BMW 320 cu nr de înmatriculare BC -09- UZK, avându-l ca pasager al locului din dreapta față pe H. George, în vârstă de 24 ani, din comuna Frumosu, pe D.N. 17 din afara localității Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat, cel mai probabil, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu unautoturism  marca VW Passat, care din primele verificări s-a stabilit că circula din direcția opusă, fiind condus de R. Alexandru Gabriel, de 20 ani, din comuna Ostra.

După impact, autoturismul VW a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele masini fiind avariate în proporție de 80 %. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului marca BMW a părăsit locul producerii accidentului fără a mai putea fi identificat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a numiților  R. Alexandru Gabriel, diagnosticat cu:,,fractură mână dreaptă, TCC, traumatism toraco-lombar, politraumatism-accident rutier”, și a lui P. Andrei Ionuț, de 14 ani, din comuna Ostra, pasager în VW, diagnosticat cu :,, fracturi membre superioare”, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Tot în urma accidentului a rezultat decesul numiților Huțuleac George și a lui Rusu Gabriel Claudiu, în vârstă de 17 ani din comuna Ostra, pasager în auto VW, care au fost declarați decedați la fața locului.

Conducătorul auto R. Alexandru Gabriel nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită leziunilor suferite însă și-a exprimat consimțământul cu privire la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …

2 comments

  1. serios? cum ți-ai dat seama ca mașina are 20 de ani? putea să fie mașina și din 2019, și în urma unui asemenea accident e normal să arate ca de 100 de ani. și încă o chestie, când un bou intră în tine în plină viteză cu un tanc putea-i să ai volvo 2030 și tot te făcea zdrențe. mașina e din tablă cât poate să reziste. nu uitați că ce tablă aveau mașinile acu 30 de ani, nu ca acum parcă-s foi de hârtie. ce are în plus, doar airbag-ul dar cât poate să te protejeze? mu vezi că mașinile sunt zdrențe , parcă-s tocate

  2. Când conduci mașini din astea vechi de 20 de ani, in caz de accident rutier, pasagerii auto sunt expuși la riscuri mai mari. Dovada acest accident auto!