Monday , July 22 2024

Au furat bautura si tigari de la un magazin din Breaza si au organizat o petrecere privata

Duminic\ diminea]\ în jurul orei 11.00, poli]i[tii din Breaza au fost sesiza]i de Mihai P. din localitate, vânz\tor la  o societate comercial\ din comuna Breaza, despre faptul c\ persoane necunoscute au spart un geam de la magazin [i au p\truns în interior, de unde au furat ]ig\ri [i alcool în valoare de aproximativ 500 lei.
Poli]i[tii de la Breaza [i Fundu Moldovei au mers la fa]a locului care, în urma verific\rilor, au stabilit faptul c\ în noaptea de s=mb\t\ spre duminic\, în jurul orei 02.30, Petru H. de 21 ani din comuna Breaza a spart cu dou\ pietre geamul magazinului, dup\ care minorul B.S. de 16 ani,  din localitate, a s\rit peste pervaz în interior prin geamul spart a pus marfa furat\ `ntr-o saco[\, dar în momentul în care s-a declan[at alarma unit\]ii, acesta  a abandonat bunurile în incinta magazinului [i au fugit.
Dup\ aproximativ 45 minute, Petru  H. s-a întâlnit cu localnicii T.C. de 17 ani [i Marian T. de 19 ani, s-au întors împreun\ la magazin, unde Petru H. [i Marian T. au stat de paz\, iar T.C. a p\truns în acela[i mod în magazin [i a sustras saco[a  cu bunurile abandonate în magazin de B.S., dup\ care au mers cu to]ii [i au organizat o petrecere privat\.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infrac]iunilor de furt calificat, tentativ\ la furt calificat, complicitate la furt calificat [i instigare la furt calificat care va fi solu]ionat procedural. (O.S.)

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …