Monday , March 4 2024

30 de copii din Suceava au lansat prima piesă proprie – ”Crăciun fericit”, compusă pentru ei de către Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Mai mulți copii din județul Suceava pasionați de muzică au participat la un proiect amplu, pe care l-au finalizat acum, în preajma sărbătorilor de iarnă. 30 de voci tinere, antrenate în cadrul Academiei de Arte Modus Vivendi, au lansat miercuri, 6 decembrie, videoclipul primei piese proprii – ”Crăciun fericit”, care a fost scrisă și compusă pentru ei de către Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Filmările s-au desfășurat într-un cadru specific, de poveste, împreună cu Moș Crăciun, iar rezultatul muncii lor este pe măsură. Videoclipul poate fi vizionat accesând acest AICI .

În piesă este vorba despre magia Crăciunului, fericire și, cel mai important lucru, familia împreună de sărbători.

Duminică, 10 decembrie, cei 30 de mici artiști sunt invitați să participe la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde va avea loc premiera piesei pe TV. După emisiunea în direct de pe postul național Antena 1, copiii vor filma un reportaj pentru Știrile Kanal D, iar duminică și luni vor merge la radio-uri naționale unde vor vorbi despre realizările lor.

Copiii vor avea spectacole în toată luna decembrie, în Suceava și Botoșani. Ei au fost prezenți până acum la importante emisiuni naționale de pe Antena 1, Pro Tv, Kanal D, TVR, reprezentand Suceava cu mândrie.

Academia de Arte Modus Vivendi din Suceava a luat naștere acum 3 ani și are în prezent peste 110 cursanți. A fost înființată de Ana Maria Bucșă, fostă concurentă la Vocea României, reprezentantă a României la concertul de Crăciun de la Parlamentul European în anul 2012. Până în prezent, au colaborat cu Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Cezar Ouatu, Edward Sanda și Cleopatra Stratan. (O. NUȚU)

 

 

 

 

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …