Tuesday , October 4 2022

Carla Bruni-Sarkozy, acuzată că a furat 3.500.000 de euro

Ruşine mare pentru Carla Bruni, soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy! O anchetă jurnalistică a dezvăluit, în cotidianul Marianne, că Prima Doamnă şi-ar fi “tras” din Fondul Mondial de Luptă împotriva SIDA, în propriul buzunar, 3,5 milioane de euro.

După ce, anul trecut, lună de lună, francezii şi-au orientat atenţia către români, pe care i-au caracterizat drept hoţi, cerşetori sau proxeneţi, acum ne dăm seama că de fapt ai noştri – dacă au fost vinovaţi de astfel de acuze – sunt oricum mici copii în comparaţie cu ceea ce susţine presa franceză că ar fi făcut Carla Bruni, soţia lui Nicolas Sarkozy. Potrivit anchetei jurnalistice, Prima Doamnă a Franţei şi-ar fi folosit Fundaţia umanitară pentru a strânge bani în folosul bolnavilor de SIDA. Ulterior, ea i-ar fi transferat fondurile, fără nici o explicaţie, unuia din apropiaţii săi, muzicianul Julien Civange.

Ziarul Marianne a cerut ieri să se deschidă o anchetă în privinţa deturnării de fonduri şi vinovaţii să fie pedepsiţi. Carla Bruni a negat vehement acuzaţiile.

Vezi si

Ucraina:  Zelenski a semnat un decret care declară ”imposibile” negocieri cu Putin

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a semnat marţi un decret care declară în mod oficial ca …