Monday , April 29 2024

VIDEO: Fotbalistii de la lotul de juniori, dovada de nesimtire. Iata ce au facut in avion dupa ce au luat bataie cu 10-0 de la Germania

Jucătorii selecţionatei Under 16 a României sunt foarte slabi din punct de vedere al valorii sportive, însă au notă maximă la tupeu. După ce au fost învinşi cu 1-10 de Germania, în avionul de întoarcere ei s-au luat de o pasageră şi au filmat toată scena, postând-o apoi pe Facebook.
În urmă cu o lună, naţionala de jucători sub 16 ani a României era umilită cu scorul de 1-10 de reprezentativa Germaniei, într-un meci disputat la un turneu găzduit de oraşul Dublin. Tinerii tricolori nu au resimţit niciun fel de ruşine după acest eşec, ba mai mult, s-au luat de pasagere şi şi-au postat isprăvile pe Facebook.
Potrivit gsp.ro, artizanul acestei “reuşite” a fost Mihai Oarnă, 16 ani, mijlocaş al Academiei Hagi, primul jucător înlocuit în umilinţa cu Germania. Acesta a filmat cu telefonul femeia aflată în dreapta sa, în timp ce o înjura extrem de colorat.
OARNĂ: Zburăm, lîngă noi avem cea mai urîtă femeie dîn lume! Blonda asta-i cea mai urîtă femeie din lume!
COLEG: Dă că ţin eu! (telefonul)
OARNĂ: Blondooo! Băăă! Blondooo! (Oarnă nu-şi bagă-n seamă colegii) Lasă, mă, că ştiu eu! Bă, n-auzi? Mai dormi mult?
COLEG: Kikila Balanţan! Kikila Balanţan! Jack Daniel’s! Am maşină decatopabilă acasă! (ironie la un filmuleţ postat pe internet, înfăţişîndu-l pe “Mihăiţă din Berceni”, personaj cunoscut după ce a declarat că e fiul nelegitim al lui Ilie Dumitrescu: acesta pronunţă greşit cuvintele “tequila”, “Ballantine’s” şi “decapotabilă”)
OARNĂ: Hai, mă, ţi-o băgăm şi noi în c*r?
(rîsete)
OARNĂ: Bă, nu mai rîde! (către fată) Dacă-ţi dau un pumn, te scot prin avion!
COLEG: Dă-te-n m**ii mă-tii!
OARNĂ: Trezeşte-te, mă, dă-te dracu’!
COLEG: Opreşte, bă! Băăă! Lasă blonda-n pace!
OARNĂ: Vrei să zbori pă dinafară?
(rîsete înfundate)

Vezi si

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de Florii

Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, …