Tuesday , April 30 2024

Monica Gabor, declaratia anului: "Am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama şi Băsescu"

monica-gabor

Monica Gabor a declarat că iubitul ei Mr Pink este o persoană extrem de importantă şi că datorită lui l-a cunoscut şi pe Barack Obama. Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a mărturisit că ar putea aranja chiar o întâlnire între preşedintele Obama şi Traian Băsescu.
Monica Gabor a uimit cu declaraţiile sale într-o emisiune de televiziune.
“M-a deranjat când s-a scris că Mr. Pink ar fi căsătorit. Eu nu aş suporta să fiu a 2-a vioară. Mr. Pink e un om important, s-a întâlnit de câteva ori şi cu Barack Obama o dată chiar la el acasă. Eu am fost pe punctul să aranjez o întâlnire între Obama şi Băsescu, trebuie doar să vrea Traian Băsescu. Mr. Pink este un susţinător al lui Barack Obama. Mr. Pink cunoaşte multă lume. Acesta a fost la cină cu Angelina Jolie şi Brad Pitt”, a spus Moni, scrie Libertatea.ro.
In privinta incercarilor sale de a obtine custodia Irinucai, fiica sa, Monica a declarat:
“Nu am nimic să-mi reproşez. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să fie Irina lângă mine. Am cheltuit 200.000 de dolari doar pe biletele de avion. Mr. Pink îşi doreşte ca Irina să vină lângă mine. La un moment dat mi-a fost frică de Irinel, dar acum nu mai e cazul”.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …

One comment

  1. ei na sa aranjeze intalniri intre presedinti..haha