Saturday , April 27 2024

VESTE TRAGICA: Anastacia a fost diagnosticata din nou cu cancer mamar

Cântăreaţa americană Anastacia şi-a anulat turneul european pe care ar fi trebuit să îl susţină în această primăvară, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar.
Artista americană urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă a fost nevoită îşi anuleze toate reprezentanţiile din segmentul european, pentru a putea să îşi concentreze întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortală, informează contactmusic.com.
Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: “Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările”.
Atunci când a fost diagnosticată prima dată cu cancer, Anastacia a apelat la o intervenţie chirurgicală şi la şedinţe de radioterapie, care s-au dovedit eficiente, potrivit Mediafax.
Anastacia Lyn Newkirk, născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, “Not that kind”, care include piesa “I’m outta love”, a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Vezi si

Artistul fenomen Burna Boy vine la vară la UNTOLD

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume, anunță noi nume de artiști îndrăgiți …