Tuesday , April 30 2024

Dana Patriciu si-a dat fiica vitrega pe mana Politiei pentru ca i-ar fi furat din casa

Ana Patriciu, fiica omului de afaceri, s-a prezentat la Politie pentru a fi audiata
Scandalurile nu se mai termina in familia Patriciu! Dupa ce Dana i-a cerut divortul lui Dinu Patriciu, femeia a mai depus si o plangere prin care o acuza pe fiica acestuia, Ana, ca i-ar fi furat din casa bijuterii, genti, haine si ceasuri foarte scumpe.
Sotia omului de afaceri o acuza pe fiica vitrega, Ana, ca i-ar fi sustras din casa, impreuna cu Melanie Ann Chen si cu Dragos Danau, un avocat apropiat acestora, bunuri de mare valoare, printre care bijuterii din aur, genti de la creatori celebri si ceasuri unicat, foarte scumpe. Din informatiile primite din apropierea Danei Patriciu, doar un ceas ar costa 25.000 de euro, iar acest lucru este specificat clar in plangerea pe care aceasta a depus-o la politie.
Cazul a ajuns la politistii de la Sectia 2 din Capitala, iar oamenii legii au trecut deja la audieri. Astfel, Ana Patriciu a venit la sediul politiei pentru a da o declaratie. Paparazzii WOWbiz.ro au imortalizat-o pe femeie in momentul in care cobora din autoturismul personal. Era imbracata sport, nemachiata si fuma de zor o tigara. La un moment dat, a vorbit si cu cineva cateva minute la telefon, dupa care a intrat in sediul politiei impreuna cu avocatul.
La iesire, Ana Patriciu nu a prezentat o mina mai relaxata, dimpotriva, parea ca avea aceeasi stare de spirit ca la intrarea in cladire. Si-a aprins, din nou, o tigara, a discutat cu avocatul ei, apoi s-a indreptat spre masina sa si a plecat spre casa.
In ceea ce o priveste pe Dana Patriciu, cea care a facut plangerea, si ea este asteptata la sediul Politiei, pentru ca a fost deja citata.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …