Tuesday , April 30 2024

Bianca il face praf pe Cristea: “Nu ma lasa sa ies din acasa, era de-o gelozie excesiva! Victor e altfel, ma sustine in tot ce fac!”

Viata Biancai Dragusanu s-a schimbat radical de cand in peisaj a intrat Victor Slav! E vesela, joviala, stapana pe ea si se bucura de increderea acordata de iubitul sau, care o sustine in toate proiectele.
“De cand am o relatie cu Victor, parca sunt o alta persoana. M-am regasit, ma simt bine, ma duc oriunde, fara sa fiu nevoita sa dau explicatii, asa cum o faceam cand eram iubita lui Cristea. Cu el, ajunsesem sa refuz toate job-urile pe care le aveam prin cluburi, pentru ca Adi nu era de acord. Era super nervos daca ma duceam la o prezentare de moda in care trebuia sa apar in lenjerie intima sau daca eram MC la vreo petrecere in alt oras. Era de o gelozie excesiva, nu ma lasa sa ies din casa”, a spus Bianca.
In relatia cu “Printul”, roscata s-a lovit de toate problemele pe care majoritatea iubitelor de fotbalist le intampina la un moment dat, mai ales daca au o cariera in wowbiz. La fel ca Daniela Crudu, fosta ei colega, care a avut meciuri mari cu Mihai Costea pentru ca era asistenta tv, si Bianca se lupta cu firea posesiva a lui Cristea, care, uneori, nu intelegea ca si partenera trebuie sa aiba propriul drum, nu sa stea la cratita. “Adi nu intelegea independenta femeii, vedea lucrurile din prisma omului care sta in cantonament prea mult si iubita lui se ocupa cu altceva. Indiferent cat i-as fi explicat, el o tinea pe a lui. Nu vroia sa ma inteleaga. Era un baiat bun, insa situatiile de genul acesta te macina”, a mai dezvaluit Dragusanca.
In schimb, Victor Slav este un alt gen de barbat. Despre el, Bianca vorbeste la superlativ si spune ca prezentatorul este omul care i-a acordat cea mai multa incredere. “Desi suntem doar de doua luni impreuna, eu si Victor putem sa ne spunem absolut orice. Acum ca sunt si reporter, ma ajuta si ma sustine. In plus, la job-urile pe care le am in cluburi nu ma banuieste de nimic necurat ca Adi, din contra, vede lucrurile clar! Victor este un tip matur, cu o gandirea sanatoasa! Avem o relatie minunata”, a conchis roscata!
wowbiz.ro

Vezi si

“Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film. Lista câștigătorilor

Filmul “Libertate”, regia Tudor Giurgiu, a primit Trofeul Gopo pentru cel mai bun film de …