Sunday , May 5 2024

Procesul intentat de Dan Diaconescu Guvernului a fost suspendat

Procesul intentat de Dan Diaconescu Guvernului a fost suspendat, deoarece patronul OTV trebuie să plătească 500.000 de euro taxă de timbru, informează România TV.
Marţi, la Tribunalul Bucureşti a început procesul în cazul contestaţiei depuse de Dan Diaconescu la decizia prin care a fost exclus din procesul de privatizare a Oltchim, dar acţiunea a fost suspendată, până la achitarea taxei de timbru.
Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a fost declarat adjudecatar al licitaţiei pentru privatizarea combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, însă negocierile acestuia cu autorităţile române, derulate în perioada 24 septembrie – 1 octombrie, au fost finalizate fără încheierea unui contract de vânzare-cumpărare pentru pachetul de acţiuni deţinut de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri sau pentru creanţele deţinute de AVAS şi Electrica asupra Oltchim.
Dan Diaconescu a depus, ulterior, la Tribunalul Bucureşti, o plângere împotriva Ministerului Economiei şi a OPSPI pentru nerespectarea acordurilor în cazul privatizării Oltchim.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …