Saturday , May 4 2024

DOSARUL TRANSFERURILOR: Ioan Becali – 8 ani, Borcea – 7 ani, Copos – 5 ani, MM Stoica – 4 ani CU EXECUTARE

Condamnări pe bandă rulantă în dosarul transferurilor. Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani de închisoare, George Copos la 5 ani de închisoare. De asemenea, Jean Pădureanu a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru înşelăciune. Deciziile nu sunt definitive, putând fi atacate cu recurs.
Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat la 5 ani de închisoare pe George Copos în dosarul în care procurorii anticorupţie au contestat decizia Tribunalului Capitalei de achitare a celor opt oameni de fotbal judecaţi pentru tranzacţii ilegale privind 12 transferuri de jucători către cluburi din străinătate.
Ioan Becali a fost condamnat luni la opt ani de închisoare în dosarul Transferurilor. Sentinţa a fost dată de Curtea de Apel şi nu este definitivă, putând fi atacă cu recurs.
În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi George Copos la 5 ani, MM Stoica la 4 ani cu executare şi Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru înşelăciune.
Tribunalul Bucureşti i-a achitat, în 3 aprilie, pe toţi cei opt inculpaţi din dosarul transferurilor de jucători, respectiv Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu.
Decizia a fost contestată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la Curtea de Apel Bucureşti.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …