Friday , May 10 2024

Pepe a dormit peste noapte la maternitate, in rezerva sotiei

Pepe nu-şi mai încape în piele de bucurie că este, de miercuri, tăticul unei fetiţe de nota 10, şi care, spun apropiaţii, îi seamănă leit. Şi chiar şi-a luat în serios rolul de părinte. Deşi prietenii l-au invitat pe solist în oraş, la o bere, ca să sărbătorească marele eveniment, el nu s-a îndurat să-şi lase soţia, pe Raluca, pe patul de spital, şi a preferat să stea lângă ea şi lângă micuta Maria, scrie azi Libertatea.
Nici noaptea nu a părăsit maternitatea, odihnindu-se în patul liber din camera Ralucăi. În plus, a scos din buzunar suma de 1.000 de euro, pentru recoltarea celulelor stem şi pentru depozitarea acestora în banca de date a maternităţii, apelându-se la ele doar în caz că micuţa va avea vreodată probleme de sănătate.
Naşa micuţei Maria, solista Andra, a fost cea care a sfătuit-o pe Raluca să nască la această maternitate privată, ba, mai mult, cum ei i-a purtat noroc, i-a rezervat camera cu numărul 26, în care, în urmă cu un an, cântăreaţa l-a adus pe lume pe micuţul David. Andra a vizitat-o ieri pe Raluca şi i-a adus, conform tradiţiei, într-o casetă de bijuterii, o superbă pereche de cerceluşi pentru finuţa ei, Maria.
Pepe îşi va lua fetele acasă cel mai probabil mâine, în funcţie de decizia medicilor.

Vezi si

 Spitalul Foișor: Florin Piersic are o stare generală gravă, în urma unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joi, de la …