Tuesday , April 30 2024

Iata cum va arata Angelina Jolie peste 10 ani

Angelina Jolie, fermecătoarea parteneră de viaţă a actorului Brad Pitt, va arăta odios peste 10 ani. Diva va suferi o transformare dezastruosă, iar din trăsăturile ei angelice nu va mai rămâne nimic, asta dacă nu-şi schimbă stilul de viaţă.
Actriţa de 37 de ani, care a fost pe marginea prăpastiei în urmă cu câţiva ani din cauza dependenţei de alcool, droguri şi somnifere, o să îmbătrânească prematur. Asta dacă nu a renunţat la stilul de viaţă haotic şi la vicii.
Auriole Prince, un medic legist celebru din Marea Britanie, a reuşit să creeze pe calculator un program care poate prezenta cum va arăta o persoană în 10 ani, dacă nu îşi schimbă stilul de viaţă dezordonat.
Pentru a arăta efectele nedorite pe care le poate avea consumul de alcool,  tutun şi dulciuri asupra chipului unei persoane, acesta a luat fotografiile câtorva staruri, le-a trecut prin programul respectiv şi a aflat cum vor arăta acestea peste 10 ani.
Angelina Jolie a fost una dintre vedetele al căror chip a fost trecut prin programul respectiv. Au mai fost însă şi alte staturi, precum Madonna sau David Beckham.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …