Tuesday , April 30 2024

Catalina Vartic a fost aleasa presedinte al organizatiei judetene Suceava a UNPR

Catalina Vartic a fost confirmata in functia de presedinte al UNPR Suceava
N proasp\tul pre[edinte al UNPR Suceava a declarat c\ vrea ca forma]iunea politic\ pe care o conduce s\ devin\ a treia for]\ politic\ din jude], p=n\ `n 2012
Duminic\ a avut loc conferin]a jude]ean\ de alegeri a Uniunii Na]ionale pentru Progresul Rom=niei (UNPR) Suceava, ocazie cu care C\t\lina Vartic a fost confirmat\ `n func]ia de pre[edinte al filialei jude]ene. Conferin]a jude]ean\ de alegeri a UNPR Suceava s-a dorit a fi un eveniment politic de for]\, motiv pentru care o bun\ parte a conducerii de v=rf a partidului a fost prezent\ la Suceava pentru a asista la modul cum se deruleaz\ alegerile, dar [i pentru a transmite un mesaj de for]\ at=t membrilor de partid, c=t [i electoratului.
Au fost de fa]\ pre[edintele executiv al UNPR, Ministrul Ap\r\rii Gabriel Oprea, pre[edintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, coordonatorul pe Moldova al filialelor UNPR [i liderul de grup din Senatul Rom=niei, Liviu C=mpanu, precum [i alte nume de referin]\ din conducerea central\ a UNPR – {erban Mih\ilescu [i Valeriu Steriu, precum [i pre[edintele executiv al UNPR Ia[i, Cristian Nechifor.
Dup\ conferin]a jude]ean\ de alegeri, C\t\lina Vartic a declarat c\ ]inta partidului pe care `l conduce este de a ob]ine 20% din voturile sucevenilor la alegerile viitoare. Potrivit pre[edintelui ales al UNPR Suceava, obiectivul filialei sucevene a partidului, pe l=ng\ cel de a ob]ine a cincea parte din voturile sucevenilor la alegeri, cel ca UNPR s\ devin\ a treia for]\ politic\ din jude].
Men]ion\m c\ la conferin]a de alegeri de duminic\, 26 septembrie, au fost 158 de delega]i care au confirmat-o `n func]ia de pre[edinte al filialei sucevene UNPR pe C\t\lina Vartic. Ea a fost director la o sucursal\ a unei b\nci comerciale [i, ulterior, a ajuns director al Oficiului Registrului Comer]ului (ORC) Suceava.
Echipa care a fost aleas\ `n cadrul biroului jude]ean al UNPR Suceava, are ca ]int\ `n perioada urm\toare `ntreprinderea de ac]iuni `n jude] cu scopul de a crea organiza]ii la nivelul fiec\rei localit\]i, acesta fiind, de altfel, un alt obiectiv anun]at de C\t\lina Vartic `n conferin]\ de pres\. Potrivit celor de la UNPR, `n jude]ul Suceava acest partid politic are peste o mie de membri, printre ace[tia fiind [i un fost viceprimar al municipiului C=mpulung Moldovenesc – Ovidiu Tudorici, candidat `n anul 2004 la Pre[edin]ia Rom=niei. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Accident la Salcea între un autoturism și o camionetă

Marți dimineață, în jurul orei 07.30, pe raza localității Salcea a avut loc un accident …

No comments

  1. Ia s-o luam logic. Vartic e sefa la registrul comertului unde dijmuieste toate firmele care se infiinteaza. Acestea e OBLIGATORIU sa vina la ea la contabilitate altfel sunt calcate de barbatu’su care e sef la GARDA FINANCIARA.
    Dar cum o ajuns ei mari sefi? Cine e nasu\ lor de cununie? nu cumva Lungu cel de la PDL si mare primar? Sigur ca da. Si mai sunt si altii pe care-i stim tot mari sefi.
    Concluzia e ca o trecut la UNPR ca sa poata fi dusa mai departe vorba aiai La vremuri noi, tot noi.
    Da, dar prin finii nostri. Nu? Madam Vartic sau geniul de fisu o sa vrea sef la finante sau la curtea de conturi. ETC.

  2. Ha Ha. Buna asta.

  3. Chiar ne crede prosti duduia!