Friday , May 10 2024

Johnny Depp si Vanessa Paradis, in prag de despartire

Johnny Depp şi Vanessa Paradis, care au o relaţie de 14 ani şi doi copii, s-ar putea despărţi, din cauza programului haotic al celebrului actor hollywoodian, informează Daily Mail.
“Oamenii din apropierea lui Johnny (Depp -n.r.) sunt îngrijoraţi, deoarece el şi Vanessa (Paradis – n.r) par foarte departe unul de altul acum”, a declarat o sursă pentru site-ul RadarOnline.
Relatările din presă despre o posibilă despărţire a celor doi par să fie contrazise de declaraţiile de iubire pe care Depp (48 de ani) le face Vanessei Paradis (39 de ani), mama celor doi copii ai săi, Liily-Rose (12 ani) şi Jack (9 ani).
Tot RadarOnline susţine, însă, că Depp a solicitat consiliere legală privind o posibilă încheiere a relaţiei sale cu Vanessa Paradis.
“Nu sunt căsătoriţi, dar au fost împreună atât timp şi au împreună doi copii, aşa că o despărţire nu e uşoară”, a declarat aceeaşi sursă. Se pare că problemele au apărut în cuplu după ce, în aprilie, anul trecut, Depp a apărut pe prima pagină a unei reviste, sărutând o altă femeie. Acea femeie ar fi fost chiar agenta actorului, Robin Baum.
Starul de la Hollywood locuieşte de mulţi ani într-o fermă din sudul Franţei alături de cântăreaţa Vanessa Paradis, cuplul având reşedinţe de vacanţă în Hawaii, West Hollywood, comitatul Somerset din Marea Britanie şi în Bahamas.

Vezi si

 Spitalul Foișor: Florin Piersic are o stare generală gravă, în urma unui sepsis

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joi, de la …