Monday , April 22 2024

Johnny Depp a semnat un contract record de 20 de milioane de dolari cu Casa Dior

Johnny Depp a semnat un contract record, în valoare de 20 de milioane de dolari, cu Casa Dior, considerat cel mai mare acord financiar din istoria promovării parfumurilor masculine, informează DPA.

Variety, citat de filmnow.ro, a citat surse care au confirmat că Dior a încheiat un contract cu Depp pentru o perioadă de trei ani, estimat la 20 de milioane de dolari. Potrivit revistei americane, reprezentanţii casei franceze şi cei ai starului hollywoodian nu au dat curs deocamdată invitaţiei de a face declaraţii pe această temă.

Johnny Depp este imaginea oficială a parfumului “Sauvage” al casei Dior încă de la lansarea acestuia pe piaţă, în 2015. Bernard Arnault, CEO-ul grupului LVMH, care deţine casa Dior, a declarat că “imaginea lui Johnny Depp” este unul dintre motivele principale pentru care acest parfum s-a bucurat de “un succes remarcabil”.

În timpul procesului controversat care i-a opus pe Johnny Depp şi pe fosta lui soţie Amber Heard, grupurile Disney şi Warner Bros. şi-au întrerupt colaborările cu starul american. Însă grupul LVMH a rămas alături de el. Spoturile publicitare şi reclamele tipărite pentru acel parfum foarte popular au continuat să fie difuzate, inclusiv pe durata acelui proces intens mediatizat. Imaginea starului Johnny Depp a fost reparată în mare măsură după proces.

Luna trecută, organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au anunţat că “Jeanne du Barry”, primul film în care a jucat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard, va avea premiera mondială în deschiderea evenimentului, pe 16 mai.

Vezi si

TikTok, la un pas de a fi interzis în SUA

Camera Reprezentanţilor a adoptat sâmbătă un proiect de lege care lansează un ultimatum către TikTok, …