Saturday , May 18 2024

Lobii urechilor tradeaza vârsta

Oamenii nu se gândesc decât foarte rar la lobii urechilor. [i totu[i ei sunt indici ai trecerii timpului [i, prin urmare, ai îmb\trânirii, consider\ Asocia]ia britanic\ de chirurgie estetic\. Chirurgii efectueaz\ în prezent tot mai multe corect\ri ale lobilor, relateaz\ 7sur7.be.
Wendy Lewis, consilier în chirurgie plastic\, spune c\ lobii urechilor sunt supu[i gravit\]ii, ca [i b\rbia [i sânii. Cu cât sunt mai jos, cu atât persoana pare mai în vârst\. ‘[i faptul c\ femeile poart\ ani la rând cercei grei fac lobul s\ se lungeasc\. Reducerea lui este o opera]ie simpl\, care remodeleaz\ lobul [i-i red\ cea mai bun\ propor]ie’, arat\ ea.
{i lobii urechilor se pot resim]i în urma unui lifting gre[it: dac\ s-a ridicat prea mult\ piele, urechea se poate apropia de obraz. Ca atare, micul necaz trebuie rectificat!
Al]i chirurgi se concentreaz\ pe lungimea lobului. Christopher Inglefield, chirurg la Londra, a dezvoltat o metod\ de interven]ie care nu las\ practic nicio cicatrice. Opera]ia dureaz\ 45 de minute [i se poate face cu anestezie local\.
Urechile nu mint în privin]a vârstei unei persoane. Prin urmare, ele trebuie îngrijite. Fazel Fatah, pre[edinte al Asocia]iei britanice de chirurgie estetic\, spune: ‘Când fac un lifting, de obicei grefez pu]in\ gr\sime în lobul urechii ca s\ par\ mai tân\r. Odat\ cu înaintarea în vârst\, interiorul lobului urechii pierde gr\sime. Ad\uga]i acest lucru la efectul gravit\]ii [i la faptul c\, din motive necunoscute, lobii urechilor cresc odat\ cu vârsta, iar rezultatul nu este tocmai agreabil.

Vezi si

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în România

Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces în România, iar hipertensiunea arterială este responsabilă de …