Tuesday , April 30 2024

Botezatu: "E cineva intre Bianca si mine, care baga strambe"

Cătălin Botezatu s-a trezit, într-una din serile trecute, atacat de “fosta lui blondă”, Bianca Drăguşanu, care l-a acuzat că “se bagă prea mult în viaţa ei”. Contactat de Libertatea, designerul a încercat să explice ieşirea Biancăi.
“Nu mă aşteptam să mă atace”, spune Cătălin Botezatu despre declaraţiile făcute de Bianca în studioul emisiunii “Un show păcătos” de la Antena 1. “Eu o ştiu ca o fată cu multe calităţi, însă care se ascunde sub masca superficialităţii şi a extravaganţei. În realitate, Bianca e o tipă profundă, pe care am iubit- o. Tocmai de aceea e greu de explicat de ce a făcut-o. Probabil că e cineva între noi care bagă strâmbe, altfel nu îmi explic”, ne-a declarat designerul. Întrebat dacă de vină ar putea fi o posibilă gelozie a lui Adi Cristea, logodnicul Biancăi, Bote a răspuns: “Eu nu am nimic cu Cristea, iar dacă el e alesul Biancăi, mă bucur pentru ea. Nu are de ce să fie gelos pe mine, iar dacă ar fi, ar fi trebuit să mă sune, să se convingă că sunt un tip de treabă. Eu nu am vorbit niciodată cu Cristea”, a încheiat Botezatu.
Cu toate că vorbeşte frumos despre fosta lui iubită, Cătălin i-a trimis, totuşi, câteva săgeţi acesteia: “Bianca a intrat într-un con de umbră şi probabil că o deranjează lucrul ăsta. Ea e o fată deşteaptă şi cred că a înţeles că nu mă bag cu nimic în viaţa ei. Da, am declarat că voi veni la nunta ei şi că-i voi face rochia de mireasă dacă mă va solicita, însă acestea au fost răspunsurile mele la întrebările unui ziarist. Am fost solicitat şi am răspuns, deci nu m-am băgat de unul singur în seamă”, ne-a mărturisit Bote.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …