Friday , May 10 2024

Un șofer de 78 de ani a murit iar soția sa a fost grav rănită, într-un accident la Frătăuții Vechi

Miercuri, 6 septembrie, în jurul orei 10.45, un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc  pe raza localitatii Frătăuții Vechi. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. La fața locului au intervenit  pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanta SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ. Dupa extragere, cele două persoane rănite au fost stabilizate și transportate la spital.

Conform cercetărilor polițiștilor, șoferul de 23 de ani al unui Audi a intrat în depășirea unei Dacii Solenza, condusă de bărbatul de 78 de ani. În timp ce era depășit, șoferul Daciei a vrut să vireze la stânga, spre un drum secundar, moment în care mașina sa a fost puternic lovită în laterala din stânga de autoturismul Audi. Din nefericire, bătrânul de 78 de ani a decedat la spital în urma rănilor suferite, soția sa fiind internată cu multiple traumatisme.

Tânărul șofer de 23 de ani a fost testat și nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. (O.S.)

 

 

Vezi si

Căminul Cultural din Măneuți a intrat într-un amplu proces de modernizare

Lucrările se ridică la 1,5 milioane de euro, fonduri obținute prin PNNR. “După modernizare, vom …