Monday , May 20 2024

Contrabanda de tigari cu un microbuz `nmatriculat `n Marea Britanie

Poli]i[tii de frontier\ suceveni au depistat `n apropierea frontierei de stat un microbuz `n care se aflau 27.000 pachete de ]ig\ri de contraband\ n ]ig\rile `n valoare de aproximativ 190.000 de lei au fost re]inute `n vederea confisc\rii iar `n prezent poli]i[tii de frontier\ efectueaz\ cercet\ri `n vederea depist\rii persoanelor implicate [i luarea m\surilor legale ce se impun
~n ziua de s=mb\t\, 12 noiembrie, poli]i[tii de frontier\ din cadrul Sectorului Poli]iei de Frontier\ (SPF) Vicov au executat o ac]iune pe linia combaterii contrabandei cu ]ig\ri, ocazie cu care au depistat `n apropierea frontierei un num\r mare de colete [i un microbuz `nmatriculat `n Marea Britanie `nc\rcat cu ]ig\ri de contraband\, al c\rui proprietar, la apari]ia oamenilor legii, l-a abandonat, reu[ind s\ fug\.
„Deoarece `n autoturism se afla o cantitate impresionant\ de ]ig\ri de contraband\, s-a luat m\sura conducerii acestuia la sediul SPF Vicov, unde `n urma inventarierii a fost descoperit\ cantitatea de 27.000 pachete de ]ig\ri, marca <Viceroy>, de provenien]\ ucrainean\”, a declarat ofi]erul de rela]ii publice al Inspectoratului Jude]ean al Poli]iei de Frontier\ (IJPF) Suceava, comisar Ilie Poroch – Seri]an.
~ntreaga cantitate de ]ig\ri `n valoare de aproximativ 190.000 de lei a fost re]inut\ `n vederea confisc\rii de c\tre poli]i[tii de frontier\ suceveni, iar microbuzul marca „Mercedes Sprinter” a fost indisponibilizat la sediul SPF Vicov.
~n prezent poli]i[tii de frontier\ efectueaz\ cercet\ri `n vederea depist\rii persoanelor implicate [i luarea m\surilor legale ce se impun.
Totodat\ au fost informate [i autorit\]ile de frontier\ ucrainene pentru cercetarea `n comun a evenimentului [i documentarea `ntregii activit\]i infrac]ionale. (D.P.)

Vezi si

Meci de Liga V-a întrerupt după o încăierare generală între jucători și spectatori

Cazul meciului dintre Polul Nord Brodina și Unirea Salcea va ajunge miercuri pe masa Comisiei …