Wednesday , May 15 2024

Individ de 56 de ani, arestat după ce s-a masturbat și a agresat o fată de 15 ani într-un autobuz, de față cu 20 de oameni

Incredibilele scene s-au petrecut săptămâna trecută, iar individul, de loc din Solca, a profitat de faptul că fata de 15 adormise pe un scaun de autobuz . Dezaxatul a fost imediat reținut și apoi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de ”agresiune sexuală” și „ultraj contra bunelor moravuri”.

În data de 8 iulie 2023, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat de 56 de ani din Solca  pentru săvârşirea infracţiunilor de  ”agresiune sexuală” şi „ultraj contra bunelor moravuri”.

Conform procurorilor, în data de 7 iulie  2023, în jurul orei 17:30, în timp ce se deplasa cu un autobuz,  în care se aflau în jur de 20 de persoane, Gheorghe Florin J. s-a apropiat de o fată de 15 ani, care adormise așezată pe un scaun de la marginea culoarului și, aflându-se în picioare lângă aceasta, și-a scos organul genital din pantaloni şi a început să o atingă pe fată pe piciorul drept cu organul genital în repetate rânduri, masturbându-se în acelaşi timp cu mâna dreaptă. Ulterior, bărbatul a ejaculat  lichidul seminal pe hanoracul, pe pantalonii scurţi și pe piciorul drept al fetei.

Individul a fost reținut inițial pentru 24 ore și a fost prezentat pe 8 iulie  judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului, care a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (O.S.)

Vezi si

Peste o tonă de detergent contrafăcut, confiscată din Bazar și din magazine din Suceava

Marți, 15 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ …