Saturday , May 18 2024

Un bolnav psihic din Moldovita, cat pe ce sa omoare doi batrani care il chemasera sa ii ajute la turnarea unei placi de beton

N doi b\tr=ni din Moldovi]a au fost lovi]i `n cap de un cons\tean care venise la ei s\ toarne o plac\ de beton [I a suferit o criz\ comi]ial\ n c=nd cei doi so]i au `ncercat s\l ajute b\rbatul I-a lovit `n cap cu o lopat\ [I un topor, dup\ care a plecat acas\ n
Joi, lucr\torii Postului de Poli]ie Moldovi]a au fost sesiza]i de c\tre Iulia P., despre faptul c\ la locuin]a so]ilor George [i Domnica S. este un scandal între ace[tia [i Ioan N. din localitate.
Poli]i[tii din localitate s-au deplasat la fa]a locului unde au constatat faptul c\  George S.  de 84 ani [i Domnica S., de 70 ani, ambii din localitate, prezentau pl\gi deschise în zona capului, iar  Ioan N., de 48 ani, se afla la domiciliul s\u.
În urma cercet\rilor s-a stabilit c\ în data de 09.09.2010 orele 14.00, Ioan N. s-a deplasat la locuin]a victimelor pentru a turna o plac\ de beton. În jurul orelor 15.00, Ioan N. a suferit o criz\ como]ional\ [i a c\zut la p\mânt. În acel moment cei doi so]i au încercat s\-l ridice, moment în care agresorul a lovit-o pe Domnica S. în zona capului cu o lopat\ [i pe George S. cu un topor în zona capului [i a membrului superior stâng, dup\ care s-a deplasat la domiciliul s\u. Ioan N. a declarat  c\ nu-[i aminte[te ce a f\cut, motivând c\  boala de care sufer\ se manifest\ prin pierderi temporare de memorie [i acte de violen]\ necontrolate, lucru confirmat de so]ia sa [i vecinii lui.
Victimele au fost transportate la spital, George S. fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis, policontuzie ambele mâini cu pl\gi excoriate, fractur\ spin\ omoplatului stâng f\r\ deplasare [i [oc traumatic, iar Domnica S. a fost diagnosticat\ cu traumatism cranio-cerebral deschis, hematoame multiple ambele coapse, contuzii um\rul stâng [i [oc traumatic.
Victimele bolnavului psihic urmeaz\ s\ fie examinate medico-legal pentru a se stabili cu exactitate zilele de îngrijiri medicale [i încadrarea juridic\ a faptei.  Ioan N. A fost internat  la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni. Cel în cauz\ este cunoscut în eviden]e ca fiind bolnav psihic cu handicap de gradul III. (N.R.)

Vezi si

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte din ultima deplasare din acest sezon

Șomuz Fălticeni s-a întors cu trei puncte de la Bacău, după ce a câștigat, vineri, …