Wednesday , May 1 2024

Simona Halep, eliminata de Pliskova in semifinale la Miami, pierde sansa de a reveni pe locul intai

Simona Halep a fost eliminata, vineri dimineata, de Karolina Pliskova in semifinalele turneului WTA de la Miami.

Sportiva ceha s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 la capatul unei partide intrerupta de mai multe ori din cauza averselor de ploaie.

Inceput cu o intarziere de 45 de minute fata de ora prevazuta, meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova a avut un start echilibrat, iar cele doua tenimene au mers cap la cap pana la scorul de 3-3, moment in care jocul a fost intrerupt pentru o ora, din cauza ploii.

La revenirea pe teren, jocul a parut ca si-a pierdut din intensitate, iar Simona s-a distantat la 5-3 si a servit pentru castigarea primului set la scorul de 5-4. Din acel punct, ceva s-a rupt, insa, in jocul reprezentantei noastre, iar jucatoarea din Cehia a revenit fantastic.

Nici macar interventia lui Daniel Dobre n-a oprit caderea Simonei, iar Pliskova, din ce in ce mai increzatoare in joc, si-a adjudecat primul set cu 7-5.

Setul doi a fost practic fara istoric, jucatoarea aflata pe locul 5 in clasamentul WTA castigand toate cele 5 game-uri disputate inainte ca partida sa fie din nou intrerupta de ploaie si amanata pentru vineri seara.

Revenite pe teren la scorul de 5-0, cele doua au mai castigat cate un game fiecare, suficient pentru ca Pliskova sa mearga in finala cu Ashleigh Barty.

ziare.com

Vezi si

FC Botoșani învinge Petrolul Ploiești și iese din zona periculoasă a retrogradării

Etapa a 7-a play out-ului Superligii la fotbal masculin a consemnat ieșirea echipei FC Botoșani …