Sunday , May 5 2024

Preşedintele Iohannis a chemat reprezentanţii societăţii civile la consultări privind referendumul pe justiţie

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis invitaţii reprezentanţilor unor organizaţii neguvernamentale pentru consultări privind referendumul pe justiţie, care vor avea loc marţi.

Anunţul a fost făcut de Elena Calistru, de la organizaţia Funky Citizens:

„Am primit (şi acceptat) o invitaţie de a participa la consultările Preşedintelui cu o parte din organizaţiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiţie. Se întâmplă marţi, la Cotroceni. Aşa că am nevoie de inteligenţa voastră colectivă – voi cum simţiţi acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”, a scris Elena Calistru pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în această săptămână, la o dezbatere organizată de Festivalul OneWorld, că este „aproape hotărât” să organizeze un referendum pe justiţie în ziua alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Vezi si

Vreme în general frumoasă în ultima lună de primăvară 

Administrația Națională de Meteorologie anunță că va fi vreme frumoasă în România în ultima lună …

One comment

  1. Plavanul iohanis este în disperare totala , este in stare să pună tara în prăpastie numai să nu-și piardă scaunul dat de stapanii lui externi !!!