Thursday , May 2 2024

Dragnea, despre remanierea guvernamentală: „Am discutat cu Dăncilă chiar duminică, de ziua mea. Vor fi și niște dezamăgiri, și niște surprize”

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marți seară, că premierul Viorica Dăncilă i-a prezentat deja – chiar duminică, de ziua lui de naștere – evaluarea făcută miniștrilor în vederea unei remanieri guvernamentale, urmând ca în perioada următoare să stabilească și „variantele de înlocuire a acestor colegi”. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una „importantă” și, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi „și dezamăgiri, dar și surprize”.
Liderul PSD a fost întrebat de jurnaliști, la Palatul Parlamentului, când va fi făcută remanierea guvernamentală și dacă a discutat în acest sens cu premierul Viorica Dăncilă.
„Am avut discuții în acest weekend, chiar duminică, de ziua mea. Mi-a arătat că are deja un punct de vedere… (n.r. – despre cine va fi remaniat). Iar în următoarea perioadă lucrează să își contureze care sunt variantele de înlocuire a acestor colegi”, a răspuns Dragnea.
„Este o remaniere importantă, care să țină cont de obligațiile, de provocările pe care le are România în următorul an și nu numai”, a adăugat el.
„Din ce mi-a spus doamna premier, or să fie și niște dezamăgiri, și niște surpize (…) Am stat de vorbă despre fiecare în parte”, a mai spus Liviu Dragnea.
Premierul Viorica Dăncilă a anunțat marți dimineață că evaluarea miniștrilor a fost finalizată, iar decizia privind remanierea va fi luată în Comitetul executiv al PSD. Ea susținut că este necesar ca decizia să fie luată în cel mult o săptămână.
HotNews

Vezi si

„Oscarul de la Washington”. Klaus Iohannis, premiat de Atlantic Council ”pentru rolul său în leadershipul transatlantic și european”

Președintele Klaus Iohannis va fi printre laureații prestigioaselor premii anuale ale organizației Atlantic Council, considerate …