Friday , March 24 2023

VIDEO. Dragnea, primele ore în libertate acasă, alături de familie şi prieteni

Fostul șef PSD Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare joi, 15 iulie. Imediat după ce a ieșit de la Penitenchiarul Rahova, Dragnea a mers împreuna cu iubita sa, Irina Tănase acasă, acolo unde și-a petrecut primele ore de libertate alături de familie şi de mai mulți foști social-democrați care i-au rămas apropiați.

Într-o fotografie publicata de avocata Flavia Teodosiu, apar Liviu Dragnea, care își ține iubite în brațe, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu și fostul ministru de Interne Carmen Dan.

“Momentul mult asteptat! Doamne ajuta! Liviu este acasa! Fericire maxima”, scrie Teodosiu pe Facebook.

De altfel, Codrin Ștefănescu a publicat un videoclip în care apare lângă Liviu Dragnea la masă. „După mai bine de 2 ani! Alături de cei dragi!”, a scris Ștefănescu pe Facebook:

„S-a bucurat sa isi vada familia alaturi si cativa prieteni. Este important pentru el sa perceapa ca in perioada urmatoare va urma ce si-a dorit, o perioada mai linistităi, mai putin zbuciumata. Ne-a spus ca se bucura ca ne revede”, a spus Carmen Dan la Antena3.

„Este la fel de motivat, la fel de puternic. Este aproape neschimbat. Sunt convins ca o sa vorbeasca despre tot ce a trait in aceasta periaoda de 2 ani si 2 luni. Imediat ce a intrat in casa ne-a rugat sa oprim televizoarele. A vrut sa fie un moment personal pe care sa il petreaca cu familia si prietenii”, a adăugat social-democrata.

Vezi si

Doi jandarmi au fost răniți de același glonț, după ce arma unuia s-a descărcat din greșeală 

Doi jandarmi au fost răniți, după ce arma unuia s-a descărcat din greșeală când erau …