Wednesday , May 1 2024

Angelina Jolie, primită de Brigitte Macron la Palatul Elysée

Actriţa Angelina Jolie a fost primită marţi după-amiază de Brigitte Macron la Palatul Elysee din Paris.
angelina elysee

Întâlnirea a avut loc la o zi după vizita pe care vedeta americană a efectuat-o într-o tabără de refugiaţi sirieni din Iordania în calitate de trimis special al Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR), a anunţat Preşedinţia franceză într-un comunicat, informează AFP, conform Agerpres.
 
Angelina Jolie şi soţia preşedintelui Franţei au discutat, în limba engleză, timp de peste o oră. Discuţiile au vizitat şi teme precum educaţia şi violenţele comise asupra femeilor, a precizat aceeaşi sursă oficială.
 
jolie-brigitteDe la instalarea lor la Palatul Elysee, soţii Macron au primit mai multe vedete care promovează diverse cauze umanitare, precum Bono (lupta contra sărăciei) şi Rihanna (educaţie).
Angelina Jolie, care a ajuns la Paris pentru a participa la o campanie publicitară, a mers duminică să se întâlnească cu refugiaţi sirieni din uriaşa tabără Zaatari din nordul Iordaniei.
“Cerem membrilor Consiliului de Securitate să acţioneze pentru a rezolva acest conflict şi pentru a reconstrui pacea în Siria”, a declarat cunoscuta actriţă americană.
Ea face parte dintre cele aproximativ 100 de femei care l-au acuzat în ultimele luni pe producătorul hollywoodian Harvey Weinstein de hărţuire, agresiune sexuală şi viol.

Vezi si

Jerry Seinfeld: Stânga radicală și prostiile Political Correctness aduc sfârșitul comediei

Jerry Seinfeld, actorul în vârstă de 70 de ani, a susținut, în cadrul unui interviu …